Loading

Om Vaccinationskortet.se

Vaccinationskortet.se är en tjänst för privatpersoner att på webben samla sina vaccinationer samt att få automatiska påminnelser för kommande vaccinationer.

Vi har en avancerad modell för samtliga vaccinationsprogram, tillhörande dosering och tider mellan varje dos. Allt för att användaren ska få så enkel och korrekt information om sitt vaccinationsskydd som möjligt.

Vad erbjuder vi er som vaccinatör?

Vi på vaccinationskortet.se erbjuder ett enkelt system för att knyta Era kunder närmare. Kunderna får en samlad historik över sina vaccinationer samt automatiska påminnelser.

Utöver detta så erbjuder vi möjlighet att göra sökningar för eventuella riktade erbjudanden mot de kunder som t.ex. inte har ett skydd mot en aktuell sjukdom, eller som behöver förstärkt skydd.

Hur fungerar det?

Vi använder en enkel process - kunden godkänner elektronisk registrering i samband med vaccinationen hos Er. Kunden får därefter automatiskt mail om vilka vaccinationer som registrerats. Kunden kan alltid gå in på vaccinationskortet.se och erhålla uppdaterad information om sitt vaccinationsskydd.

För varje dos Ni registrerar så kopplar vi ihop att kunden varit hos Er, och vid följande påminnelser föreslås att kunden återvänder till Er.

1177.se

Vi ger även råd kring resor, vaccinationer samt sjukdomar i samarbete med 1177.se

Vad kostar det?

Vaccinationskortet.se är kostnadsfritt för Er att ansluta sig till, och vi tar inte heller ut några avgifter från Er eller Era kunder.

Vill ni veta mer om vaccinationskortet.se samt hur ni ansluter ert företag?

Om ni är intresserade av vår tjänst, kontakta oss via formuläret nedan.

Med vänlig hälsning

Roger Olofsson
Legitimerad läkare

info@vaccinationskortet.se

Kontaktformulär Namn: 

E-post: 

Telefon:

Önskemål:


Meddelande:

Logga in på vaccinationskortet

Nyheter från smittskyddsinstitutet


Fler nyheter

Sjukdomsutbrott från WHO


Fler nyheter
Copyright (c) 2012

För mer information kontakta din läkare eller vaccinationscentral.

Användarvillkor | Om Vaccinationskortet | Kontakta oss